Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsymfoni

Lite upp och ner jag ser.
Björkar släpper löven ner.

Sidensvansar samlas på grenar i rönnens träd.
Gör sig klara för sin färd.

Nu så är det hösten här.
På ett vemod den dock bär.

Vi får vänta på en vår min vän.
Men den kommer nog igen.

Vid en brasa får vi kura och må gott.
Trösta varandra och minnas sommarn som gått.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 14:28



Bookmark and Share


    Bo Malte
all vår väntan är svår....
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP