Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dagdröm

Etthundra stående ovationer
betyder för mig ingenting

Och femhundra applåder
och beröm från hela världen
ingenting betyder
jag har inga drömmar

Inte så länge du inte vet
att jag ser på dig i smyg
att jag betraktar dig på håll
att allting handlar om dig

(fast jag drömmer om dig
hela tiden)



För du är så jävla vacker
så jag glömmer bort att andas

Och orden som du sätter i min mun
(du är min inspiration)
dom kan jag inte ens yttra
för du är så jävla vacker,
nästan perfekt som i böcker
inte en sådan man blir kär i
bara någon
man betraktar på avstånd
tappar andan för ibland
och kanske ler åt i korridoren

Ingenting annat betyder
men jag kommer aldrig berätta

Ser du vad jag skriver?
snälla kom inte på

Och om du ser
låtsas som ingenting
jag tycker om dig
i smyg men bara ibland
avslöja ingenting
det är ingen riktig känsla
det är bara en tanke
bara en dagdröm




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-15 17:55



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, vad trasigt vacker!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP