Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fin..


Någon sa att jag var fin idag
det gjorde så förbannat ont!!!

För att det var du som sa det sist
när vi låg utmattade och berusade av oss...

Att få höra att jag var fin idag

förstörde min hyfsat ljusa dag..






Fri vers av Frostflinga
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-15 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark i känslan!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga