Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina skor






Jag har skor som tydligen ska rymma oändligt mycket!

Ibland är dom lätta att bära

Ibland skaver dom så fruktansvärt hårt
det är då livet känns tungt och svårt

Men jag ska gå i dom
i mina skor
mil efter mil

tills jag stupar!




Fri vers av Frostflinga
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-15 20:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra författat!
2014-10-16

  Elisabeth H
Fint. Ett steg i taget, så kommer man garanterat fram.
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga