Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

vi är erotiska maskiner
tungor som kysser
läppar att kyssa
mina tankar är
ett enda oändligt
hav av saliv

dina lungor fyller mina tomrum
dina ögon fyller mig med sekret
jag är en tårbankett
du är mitt läkemedel
jag är en idel verkstad
ett automatiskt svärmeri

ge mig dina
läppar din tunga
din mun är till
för att kyssas
min mun är till
för att kyssa




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-15 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström