Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi är lite galna, vi skutfolk

Vinden som dränker allt jag försöker säga.
Det är då jag mår bra.
Däcket som rör sig så att jag knappt kan stå.
Det är då jag vet att jag lever.
Vågorna som försöker dra med mig ner i avgrunden.
Det är då jag börjar bli orolig.
Händerna som kommer upp bakom mig och hjälper mig.
Det är då jag vet att det är här jag hör hemma.

Vi är allt galna vi skutseglare, men vi är i alla fall en stor galen familj.




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens