Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"On the highway to hell"

I fina fåtöljen
med tjufyra funktioner
spottar du galla
på alla du ser,
när plötsligt du känner
värken i bröstet.
Du skriker åt teven
och finns inte mer.

"On the highway to hell"

Du ville ju bara
kicka på någon,
smaka på ilskan
och adrenalin.
Hänga nån jävel
för allt som va sabbat,
ge någon skulden
som inte va din.

"On the highway to hell"

Nu kör du helt naken
utan kostymen
med själen i näven
som enkel biljett.
Och liken i skuffen
vaknar och skriker,
att, "allt som var fel,
det är inte rätt!"

"On the highway to hell"

Med handen på ratten,
du börjar förstå
att det här är
den väg som du valt.
För det du ska skörda
är det som du sått,
och vägvalet börjar bli skralt.

"On the highway to hell"

Och Satan i gatan
som sitter brevé,
lägger sin hand
på ditt ben,
kysser din panna,
skakar din hand
och viskar med rösten så len;

"You´re on the highway to hell"














Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-16 01:17



Bookmark and Share


  Nanna X
rockar fett!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp