Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormaskinn och brännevin.

Ormaskinn och brännevin
boots och kastanjetter
slänger platta teven min
med pladder och vinjetter
är så trött på skrik och tjat
konstgjort skratt och andras mat
och ytliga små vänner
som jag inte känner.

Fyra beer och åkersork
hatt och piruetter
får på ben och cykel ork
med knogjärn och stiletter
far jag hellre in till stan
festar loss som bara fan
och träffar nya vänner
som jag inte känner.

Svinaborst och mannamod
vals och små polketter
sinne vilt och utspätt blod
med supar och filetter
sedan är det plötsligt stopp
jag bärs nu ut på bår med dropp
av fyra starka vänner
som jag inte känner.




Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-17 22:10



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tja, TV-tittande, mobil-pill-snackande,
datorsajter facebook, kontaktförmed-
lingar, my face... ut i kosmos space...
fan å hans moster. Vi lever i
fördumningens tidevarv, människan
har dumpat sina sociala kontakter i
soporna. Bättre gå ut å ta en bärsa!
Heja hur är det med huvudvärken...
herr Häpp!
2014-10-19

  Knickedick
Avskyr när jag tilltalas familjärt av okända människor och i datorgenererade massutskick
2014-10-19

    Sefarge VIP
Burlesk satir
Till samtiden
Topp!
2014-10-17

  Solitaire VIP
Poetkamraters hittepå
Lyser upp min vardag grå
Texttevesida 401
Ost, oliver och så ett...
Ja det är sant: ekologiskt rött
I soffan tanten nöjd och trött
Tippandes kuponger två
Hur ska detta gå?
In gick vin, ut for vett...
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp