Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom Jorden kommer att gå under på grund av vårt solsystems kollaps om sisådär tre miljarder år , borde ju var och en ha förståelse för att så många inför denna skrämmande framtid inte så bra mår ...


En dystopikers sista räddningslina ...

- Om det ännu
mot alla mina väl grundade bevis

på motsatsen
skulle råka visa sig finnas
någonting 

som tyder på en positiv utveckling
eller 

ett väl fungerande faktiskt närvarande varande ...

... så är det ändå blott bara
en fråga om tid

innan verkligheten kommer att bekräfta
att det egentligen
är åt helvete i allmänhet

och eller
att det är på väg därhän förr eller senare ...




Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-18 06:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst har människan
dålig syn när det gäller
att förstå vad som
händer, när man inte
tar hänsyn till allt som
naturen och människan
och hela utvecklingen
leder till. "Jorden skall
ju gå under ändå"-principen
2014-10-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är därför så många lever som om det inte finns någon morgondag,
2014-10-19

  annalena VIP
Åh man skulle kunna grubbla sig sömlös:) om man var lagd åt det ängsliga hållet. Haha skön icke framtidstro
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP