Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyans & balans

Jag befinner mig i stormens öga.
Ett centrum av lugn,
här bredvid strålande ångest.
Man kan rämna och skaka sönder,
man kan bita ihop och låta det passera.
Man kan blunda, vända kappan efter vinden,
gräva ner sig i sanden och bara vänta.

Jag, jag vill riva mig igenom,
in till mitten, där svaret väntar.
Där rädsla och hat blir till insikt och balans.
Där man ser orsak och verkan, efter förtvivlan.
Där inne finns jag.

Om ifall att
Du vill mötas någonstans





I min garderob dansar skeletten samba,
förutom Åke
som stals av Svt




Fri vers av orcus vir
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcus vir
orcus vir