Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakbunden

Bakbunden och frånslagen så hånler jag mig fri
Men skämt blir till allvar när spöken far förbi
Det är murbruk bakom kakel, baserat på sand och tomma ord
Fast jag ligger vaken, två, tre meter under jord

Så skriker jag i min frånvaro och berättar skämt som ingen hör
Jag hemsöker barrikader, med politik som ingen för
När allt mitt kakel fallit och jag rest mig ur min grav
Så kommer leken att blöda visdom, Som eken blöder sav




Fri vers av orcus vir
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-01-21 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcus vir
orcus vir