Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöliv

 

Navelsträngen
näckrosbladets förankring
till den andra världen

 

hon är den rosa liljan och
vita kallors omslutande händer

 

sländans kvällsdans
spegelbildens möte med yta
där skräddarens rofyllda
stygn 
sluter helhet

 

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 462 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-18 17:53



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Mycket vackert beskriven. Bravo!
2014-11-05

  Den gröna tomaten
Underbart vacker!
2014-10-25

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
fyller mina ögon
2014-10-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Väldigt vackert... ett lyckat barnsommarminne för mig som
sett många rosa och vita näckrosor i sörmland
2014-10-22

    ej medlem längre
Underbar
2014-10-22

  Connie
Sagolikt vackert!
2014-10-20

  Stefan Albrektsson
Mycket, mycket vackert! Otroligt fin bild av näckrosen med navelsträng ned i djupet och skräddarens sybestyr på ytan!!
2014-10-19

  Fjäderpennan
Lysande poesi.....
2014-10-18

    Bo Malte
glimrande...
2014-10-18

    prima donna
mycket vacker, får mig att längta till sena, ljusa sommarnätter, mygg som inar, sol som aldrig går ned
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia