Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dä ä sôm dä ä...


Live kan inte alltid va på tôpp
nej dä måste
va lite grått o trist
ôm
en ska se skillnad på ner o ôpp
å
vete va sôm ä gagn o brist

Dä ä ingen ide å spekulere
för dä ä
sôm dä ä ändå
berga
o dalera går inte alternere
å
tro att en kan rå på

En får tänke på dä positive
å försöke
handskes mä dä negative
å
får en lust sô kan en skrive
lite
poesi ôm detta live


Bs-06






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 09:43



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt, får mig ett gott skratt
vilket språk du får till så
himla verkligt.
Jo det är sant
Postiv det är bäst
Fint
2006-04-04

    steffe struts
du är härlig du! hoppas du ofta drabbas
av lust.. ja, lust att skriva!

stefan
2006-04-04

  Åsa Gustavsson VIP
Jomän!
2006-04-04

  Smultris
;-)
2006-04-04

  tobbä
Dä hänne va göörbra!!! Sö sant å sö enkelt!!! Tackar!!!!!
2006-04-04

  Ingrid Nilsson
Underbara!!!
2006-04-04

  Nils Sondefors
Toppen! Skönt med lite äkta "vardagssvenska" och som västgöte förstår jag ju dessutom systerspråket värmländska väl... :-)
Tack Bodil!

Ps. Kolla gärna min "I HUVUDET PÅ EN GAMMAL GUBBE?" om du inte redan har gjort det... Ds.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg