Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TREVLIG KVÄLLSSTUND. Bild Google.


KVÄLLENS TIMMAR

Höst mörkret kan vara tungt.
Men tänd ett ljus.
Plocka fram hembakade bullar.
Bjud in grannen på en varm
kopp kaffe och små prata till
sena kvällstimmarna.
Ljuset ger en lugn stund till
dig och grannen i höst mörkret.
Ute blåser en kall vind.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-19 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvliga ord.
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos