Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helg i oktober.

Hela helgen på
bristningsgränsen

Som om jag när som helst
ska brisera

Balanserar
Underläppen darrar ögonen fylls med tårar
Andas djupt

Träng tillbaka
Stäng in
Häng på ett lås

Svälj nyckeln
Svälj klumpen i halsen
Låt den lägga sig tillrätta i magen där den hör hemma

Tyngd över axlarna

Och han är tyst

En trevande hand som möts med tystnad
"jag som hade behövt en kram :("

Stora ord för att komma från mig och han
svarar inte

Skulle jag struntat i smileyn,
hade han
brytt sig då?

Jag har öppnat nu

Och det är så förbannat läskigt och jag är ångesträdd skakar darrar
för med känslor för någon
kommer alla andra känslor

på en gång

Så jag går hem äntligen stänger ytterdörren låser om mig
nu

briserar jag




Fri vers av Kolsyra
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra