Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badrumsgolv well we meet again

Badrumsgolv.
Vitt klinker
vitt kakel
blå badrumsmatta
mjuk

allt annat hårt
hårdast av allt
är ekot av snyftningar

försöker stå upp med stöd
av handfatskanten
benen bär inte
signar ner
som fjädern från en dunkudde

stänger badrumsdörren
för att ha något att luta mig mot

men slutar alltid
i fosterställning




Fri vers av Kolsyra
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-19 22:36



Bookmark and Share


    tosing
Så sorglig!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra