Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2014


Den lede Ryssen






Drar en ubåtstango i baktakt på bryggan
efter höstdopp i fjärden

tillsammans

med rödnästa
glada
vodkastinna
ryska spionerande grodmän
spottande tång o småfisk

vi sjunger våta sjögräsdoftande folksånger i stämmor
om förbrödning mellan folken
om
fred o olycklig kärlek







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP