Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med gud i handen

med gud i handen går jag genom parken.
med gud i handen ligger jag i sängen.
med gud i handen handlar jag inne på ICA.
med gud i handen röker jag en cigarett.
med gud i handen blöder jag på fyllan.
med gud i handen ramlar jag på is.
med gud i handen gråter jag i mörkret.
med gud i handen sväljer jag luft.
med gud i handen dödar jag tid.
med gud i handen blir jag avsugen.
med gud i handen känner jag mig ensam.
med gud i handen dricker jag bombay sapphire.
med gud i handen krossar jag ett glas.
med gud i handen spyr jag upp mitt liv.
med gud i handen blir jag sjuk.
med gud i handen smittar jag honom.
med gud i handen dör vi tillsammans.




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström