Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

 

 

Jag är rädd för samtalet

Att jag kan bita tand i tunga
berätta per mekanik
ej avslöja känsla

 

Skall detta leda till en ny epok?

 

Hennes specialpedagogik
banalisering
för att dölja blödning

Hur skala lager och ömsa
framför främling
när de närstående
inget vet

 

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 195 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-21 12:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande om sårbarhet. Att inte våga visa vem man är.
2014-10-21

  Tobias Haglund
Mycket starkt!
2014-10-21

    Bo Malte
tiden får utvisa...*L*
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia