Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lyfter mörkret


Nu lyfter mörkret
sin mantel
från
frusna ängar

gryningen
väver
sin slöja
av
soldis
runt
längtande rosor
och
skälvande knoppar

Ur skuggorna
viskar
våren

om
tusende drömmar


Bs-06
























Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 713 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 12:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Målar underbara bilder av längtan som uppfylls i natursköna stunder.
En klar favorit !
2006-04-05

  DanSan
Ja en helt underbar vårdikt
skön smekande poesi
Mycket bra BodilSan!!!
2006-04-04

  prinscess VIP
den här var mycket fin
och att våren äntligen är på väg
som åter vaknar upp ur sin dvala
härligt
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg