Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel utan lås

Min bästa vän har en nyckel runt halsen.
Nyckeln fick hon av mig.
Vi säger att den går till mitt hjärta.
Å att hon vaktar den åt mig.

Men det finns inget lås.
vad är en nyckel utan lås värt.
Lite värdelös kan tyckas.
Men för mig betyder den allt.

Jag vet jag kan vara en hopplös romantiker.
Men med din vägledning kommer jag inte ge bort nyckeln till fel.

Så tack för att du finns, och att du vaktar mitt hjärta åt mig !




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-22 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens