Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattmörker Bild Google.


SAKNAD

Min älskade Pelle.
I min skrivande stund saknar jag dig.
Du tittar ut i nattmörkret så ser du lysande
bokstäver från himlen ner till jorden skrivna
ord från mig.
Där står det jag älskar dig och saknar dig.
Saknaden är så pass stor så det gör ont.
Det kommer tårar och känner stor ensamhet.
Vi vet inte när vi ska träffas nästa gång.
Tur det finns i min fantasi stora långa bokstäver
som jag har skrivit till dig min kära.

MaRit MaRit LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-22 12:05



Bookmark and Share


  Connie
Så skör, full av saknad. Det gör så himla ont!
2014-10-26

    ej medlem längre
En text med styrka som går rätt in i hjärtat.
2014-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om saknad och sorg!
2014-10-22

  Bibbi VIP
Alltigenom sköna ord till sin älskade.
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos