Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej igen

hej min bästa vän
nu snurrar tankarna om dig igen
ibland tänker jag att sådana här texter börjar bli vardagsmat
men vill bara förtydliga att du är underbar...

Vissa kvällar saknar jag dig extra mycket
en cigg i handen och svammel i natten
bara kunna göra en min som får dig att förstå
att du är dum som få och att jag gillar dig ändå...




Fri vers av Omedvetandet
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-22 23:08



Bookmark and Share


    westkustens
Vi får nöja oss med lite svammel över telefon.
Lite miner skickade över Snapchat.
Och lite delning av våra tankar på poeter.
Teknologi är fantastiskt.
Tuss å kram
2014-10-23

    AgnesKenshin
fin.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet