Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har för det mesta en positiv livsglädje. Ibland blir det ont det är bara så.


En dag i sänder....

När det värker i kroppen min.
Då blir jag så trött uti sinn.

Snart vänder det nog för denna gång.
Då sjunger jag en glädjens sång.

Att ligga och drömma sig bort till ett land.
Där värme och sol går hand i hand.

Man ska inte klaga.
Visst är det sant,
en del har det värre än en mig som tant.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-23 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP