Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon längtade

Och hon längtade
bort från värmekudde
nackont
och yrsel
till folkmassa
trängsel , förväntan
teater , teater , teaterdamm
i väggarna hon fanns där innan
hon känner hennes skratt i ridån som går upp
för att gå ner
hon vill leva
leva lite mer




Fri vers av Prue86
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-23 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86