Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårbeskrivbar taktart


Stövlar - en drömraga

 

Hela korridoren full av stövlar

broms för dem som går och stör och skövlar

vare sig elever eller fröknar 

dom som bara går och står och räknar

stövlarna var små och ganska trånga

fötterna blev svullna, ville ånga

barnen ville ha ett dagligt fotbad

detta gjorde fröken riktigt storglad

vi beslöt att medta glada baljor

liksom lite andra attiraljer

sedan blev jag trött och miste rösten

men det gjorde ingenting, förresten




Bunden vers av Nanna X
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-24 09:55



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Härligt helsingsk.
2014-10-28

  Ingela Svenson VIP
Fotbad; djup symbolik eller vad kan det vara?
2014-10-24

  i af apa
härlig...!
2014-10-24

    ej medlem längre
Ååå! Klafs- och- klofs- tiden äro här!!
Glad text!

2014-10-24

  Anya VIP
Stövlar på dagis..jojo...det har man varit med om.
2014-10-24

  Stefan Albrektsson
Alltid svag för nästanrimmen och återklangerna mellan raderna. Och taktarten (eller avsaknad av fast sådan) illustrerar ju bara de orediga stövlarna. Men glada är de!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X