Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höstrusket fann han ett vägskäl

 


I höstrusket fann han ett vägskäl


där han måste bestämma sig:


mår jag dåligt eller mår jag bra?




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-24 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi står inför valet nästan varje dag med våra krämpor i åtanke!
2014-10-30

  Gunwale VIP
Men bestämmer man sig nånsin..?
2014-10-30

  Ingrid Trolle
Härlig bild!
Att vara eller inte vara
sa redan Shakepeare
2014-10-24

  Stefan Albrektsson
Vilken fin bild med dessa hamlade träd och deras fritt spretande vänner!! Ja, en viktig fråga att ställa sig (åtminstone vad gäller sådant som man faktiskt kan råda över...).
2014-10-24

  walborg
Klokt att ställa sig själv i det vägskälet - härlig bild
2014-10-24

  ULJO
Väl fångat och förmedlat
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP