Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Spårhundarna

Det sitter spårhundar utanför ditt trapphus
redo att känna smaken av blod igen

De kan dig utan och innan
vet att ditt blod är tunnare
än någonsin nu

Påpälsade för lång iskall vinter
spikskor mot halkans grep

De följer dig så långt det krävs
vet att världen är större
än den någonsin varit




Fri vers (Fri form) av J P
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P