Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgivenhet


när gnistorna uteblev

Det som började så bra

Men efter att vi hade börjat lära känna varandra

lite närmare vart det inte riktigt

som jag hade tänkt mig

Kände mig inte så glad

Kanske det är mitt eget fel, kanske det är hennes

Men när hon knappt vågade ta på mig det som jag

mer än gärna gjorde på henne

kändes det inte så bra

För om jag ska behöva dra hela lasten med gnistor

så kommer det aldrig kunna bli hon och jag

Ja, det förstår jag idag

För om vi inte är på samma nivå kommer det

aldrig att kunna fungera

Kommer det aldrig kunna gå

Inte för någon av oss

Kanske bäst att vi bara är vänner

Ibland så blir det ju så tråkigt nog

Så kanske det är dags att bara ta ett litet avsked

med ett litet Hej då!

Men när ska jag då träffa på den rätta?

Den som vågar att ta på mig, då det är mig

som hon vill ha..

Ken Cassel
26/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt när det inte går som man skulle önska...men skam den som ger sej...
2014-10-26

  anits VIP
Mycket klokt att inte fortsätta förhållandet, berörande skaldat!
2014-10-26

  Glitr
Nej det där kändes inte bra, bäst att gå medan tid är. Uppriktiga ord om livets kärlekskrumbukter. Berör.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel