Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Varma minnen

När rosorna har falnat och
vintern kommer på - när
trädens grenar lyser kala då
vill jag gärna gå….

Till minnena
i somras när gräset än var
grönt - när ljuset fanns om
natten och fågelsången
ännu ljöd…..


När ljumma vindar smekte
på mina bara ben - när
vattnet invid tjärnen gav
stillhet i min själ - när solen
sakta dala då kändes bara
ro…..

När dimmor sedan dansade
som älvor på min äng -
och skogens egen fauna
visa sig för mig ….

När sommarnatten blev en
saga en underbar refräng -
då vill jag gärna vara i tanken
där igen…..







Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 406 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-26 12:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbara målande fina minnen
2014-10-29

    ej medlem längre
Fina minnen i ord och bild.
2014-10-29

  Ljusletaren
Fint ordat!
Kan jag få din fina bild privat. Jag märker upp den med ditt namn i fall jag sätter ut den i min blogg. Älskar det gula och ljusa/kram
2014-10-29

  soligajag_1 VIP
Så härligt o kunna gå tillbaka till sommarens
härliga dagar o minnen !!
Känner mig varm av dina rader!! ?
2014-10-29

  Änglaögon
Fina minnen från den vackraste sommaren på länge...
2014-10-26

    ej medlem längre
Fint att ha sparade sommarminnen att ta fram när vintern kommer.
Väldigt fint diktat!
2014-10-26

  Fjäderpennan
Underbart vacker hyllning till sommaren som gick....
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så som jag gör...visst är det underbart med sommarminnen...:-)
2014-10-26

  Lars Hedlin
Så bra framfört ;)
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson