Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med stort Hår

Ångest är beroendeframkallande
Du är produkten av min abstinens

Jag reser mig ur askan av din själ
Likt en Fenix redo att flyga till land

I know that we were both too young
För att förstå hur det känns att släppa

Ditt namn är ristat på min skärm
Kan inte andas när du hamnar i min röstbrevlåda

Vi hade fått lockiga barn
Tur att de slipper reda ut tovorna

Du bor i det jag kallar mitt hem
Sveriges närmaste stad

Tackar Gud för att det finns händer
som drar upp mig från kvicksanden




Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-26 21:56



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
du skriver bra!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna