Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Nu gör de sådär ont igen
nu orkar jag inte mer
orkar inte ta ett till överansträngt andetag
kanske bättre att försvinna




Fri vers av Jagbarafinns
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-27 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns