Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland överraskas vi av naturens under. Tyvärr hade vi varken mobil eller kamera med oss.


Höstpromenad

Vi gick efter den skogsväg där vi har våran stuga.
Solen skiner här och det är elva grader varmt.
Lite konstigt känns det då vi brukar ha de betydligt kallare i oktober.

Vi promenerade och pratade om lite av varje.
Så kom vi fram till en bukt där sjön går in, det är mycket vass där.

Vilken syn som mötte oss där, det var helt outstanding.
Inte mindre än tjugofyra svanar var det där i pölen.

Så vackra med sina långa halsar och sitt lugna simmande.
Vi njöt av att få se detta fina.
Sedan flög en del iväg, vilka vingar de har.

Min längtan som jag haft sedan barnsben att få flyga som en fågel,
kom genast upp i min själ.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-27 13:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert!
En morgon när
jag cyklade till
jobbet hörde jag
vingslag bakom mig,
en svan var det, som
sen la sig framför mig
och liksom guidade mig
en lång bit. innan den flög
ner i kanalen. Det var guld!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP