Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men röster kan ju skallra!

Här i stan har en hemlighet börjat dallra
en tös har setts mot herrarnas bastu sig pallra...
Folk undrar ju så...
Vilken tös är det då...
Men herrar är väl inte kända för att skvallra....







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-27 15:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Presis ...där händer det saker!
2014-10-28

    Bo Malte
det som häder i bastun....stannar i bastun / gammalt manligt djungelordspråk
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt