Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja tåget!

 

 

När tåget kör förbi står
barnen i rad vid staketet
och ropar så högt de kan:
"Heja tåget, heja tåget!"

När senare några pojkar
cyklar ikapp runt kullen,
så ropar jag till dem
när de kör förbi:
"Heja på, heja på!"

Då stannar en av dem,
kör fram till mig och
spänner ögonen i mig
och säger med eftertryck:
"Jag är väl inget tåg heller!"

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-10-28 09:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Barn är härliga och impulsiva!
2014-11-13

  walborg
Roligt
2014-11-01

    ej medlem längre
Underbart med barn
2014-10-31

    Dan Myrbeck
Haha - barn är roliga!
2014-10-31

    ej medlem längre
Dessa ungar! :)
2014-10-30

  Ljusletaren
Ja, se barn ;.)
/kram
2014-10-30

  ULJO
En härlig text
2014-10-29

    ej medlem längre
Ja våra underbara barn, sanna ord i ett sant ögonblick, eller?:)
2014-10-29

  Olof Lagerhorn VIP
Också ett sätt att se på det!
En gång tillhörde vi också det gåtfulla folket.
2014-10-28

    ej medlem längre
Ja så kan man ta det...
2014-10-28

  Anya VIP
Vilken strålande kommentar! Heja! Heja! Bra berättat!
2014-10-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Barnen är fantastiska! Fint förmedlat!
2014-10-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-10-28

  Lars Hedlin
*ler* Gillar denna! ;)
2014-10-28

    Birgersdotter VIP
Kul ögonblicksbild -fint förmedlad.
2014-10-28

  Stefan Albrektsson
Precis! Varför jämföra sig med andra och/eller låta andra mäta en gentemot andra (eller med tåg för den delen)?
2014-10-28

    ej medlem längre
Vilken härlig bild ur verkligheten!
2014-10-28

    ej medlem längre
Roligt!
2014-10-28

  Marianne Räf
Barn kan missförstå rätt bra. Så att man
kan undra om man själv har så rätt,---
jämt... Ja, keep on moving & work for
Truths! Kram.
2014-10-28

  Bo Himmelsbåge
Nä... nä... det är skillnad på tåg o tågvirke...! ...men det var mycket tåga i den grabben...!
2014-10-28

    ej medlem längre
En härlig skildring!
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Våra härliga ungar!
2014-10-28

  Angel of love
Haha såg du inte det ;D
Barn är verkligen underbara.
2014-10-28

  louisegirl
Hahaha dom är för gulliga, de små..
Fint skrivet!
2014-10-28

  Heikki Hellman
Ville han vara lillgammal?
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP