Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku....I fjärran




Mörkret drar bort nu

I fjärran nalkas ljuset

Det är vår igen


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 18:58



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Bodil!

En av de sista replikerna i Ibsens Gengångare: [Osvald] "Mor, gi´ mig solen". Ja, kära mor Bodil! - Du har verkligen gett oss solen!

Tusen kramar! Rune.
2006-04-05

  Rachel Roth
...hoppet är nära nu...
fin och glad
2006-04-04

  Cris
Ljuset...ljuset..jag ser våren... hm härligt
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg