Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solklartsockerfall

ifrån ett diabetesbarns
metalletui
en soldränkt mellanstadiedag
med de snövita tabletterna
inuti och nätta
händer utanpå,
två täta läppar på läppar,
solklart blodsockerfall
för två så osäkra så.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-28 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström