Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bumerang


Tapetblomma


Rädslan ligger som en taggtråd
över den hon borde ha blivit.

Orden som spelar roll ligger kvar
i hennes inre och får ingen kraft

Rollen hon försöker spela
blir en biroll från barndomen

Vilken utgåva av henne själv
kan bli den hon verkligen är


Epione 14




Fri vers (Fri form) av Epione VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-28 16:05



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
*Duns* Här ramlar jag in och läser denna fantastiska dikt om känslan rädslan...vad som kunnat bli!

Strålande bra!
2016-09-10

  ULJO
briljant
2014-10-29

  ~Leonardo~
Låter som en blomknopp med rädslan för att slå ut. "visst gör det ont när knoppar brista, varför skulle våren annars tveka?" K Boye. (ungefär så)
Väl beskrivet om den rädsla som ruvar här.
2014-10-29

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-10-29

    Frozenbride
Fin!
2014-10-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka känslor i denna! "rollen hon försöker spela blir en biroll från barndomen" gillas mycket
2014-10-28

  erkki
Jag vill härmed envist yrka
här finns vilja, kraft och mod
Alltihop i väldig styrka
Knuten näve, illrött blod

2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP