Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen molnbefriad

 

Äntligen molnbefriad himmel!
Månskäran lyser i solnedgången
Hälften av trädets löv blåste ned igår
Idag är det bara en tredjedel kvar

Marken täcks av guld




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-28 16:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Verkligen guld i både text och bild.
2014-11-13

    ej medlem längre
Mycket fina iaktagelser
2014-10-31

  ULJO
Briljant
2014-10-29

  axveronika
lite haikukänsla i den - bra
2014-10-28

  KYREUS of Sweden
Strålande.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP