Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ja jag vet att mina texter inte kanske är så roliga eller så men jag försöker iallafall) den här e för dig Anna


Jag ber dig om förlåtelse

Förlåt mej för allt jag gjort
förlåt för att jag otrevligt tog
på din kropp för givet.

Jag kunde inte motstå den känsla
jag hade för din kropp, jag vet att det urartade totalt.
Förlåt mej för att jag inte kunde bärga mej.

Förlåt för mitt äckliga jag,
jag var helt dum i huvet
vet inte vad som hände.

Förlåt för allt jag sagt, menade inte att
du skulle bli förkrossad av nåt jag sa
jag vet att dessa förlåt börjar bli för mycket
men jag är mej själv.

Förlåt att jag e mej
Men trots detta vill jag att du ska veta att
Jag älskar dig….




Fri vers av The Third Poet
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-04-04 19:38



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Ett bevis att kärleken smärtar, ibland blir det för mycket och man vet inte vad man ska göra eller säga och ibland kan man inte komma över det, ack! Tyckte den var fin, speciellt när en kille har skrivit det och ber om förlåtelse.
2006-07-08

  marjasara
Mycket vackert och rörande:-)
2006-04-05

    BrokenHearted
gör ont... saker urartar ofta, det är mänskligt...

men, ett litet tips? jag hade skrivit såhär:

"Jag vet att dessa förlåt börjar bli för mycket...."

'förlåten' låter fel..
annars bra:)!
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet