Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI I NAMN


TROLLDOM I JESUS NAMN

Trolldom i Jesus Namn sker i Kraft av Namnet och Tron på mirakel som illusion Dopet skapar! Avdop med Trolldom kan ochså ske i Kraft av samma Namn och Tron på mirakel som illusionen Avdop Skapar! Svart Trollkonst i Jesus Namn Förbannar och Vit Trollkonst i Jesus Namn Välsignar! Vilket som utgår All Trolldom ifrån att vilja hävda sina mindervärdighetskomplex!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-10-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA