Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på Diagnos


N

En neurotiker i nöd
det är min natur
Narcissistiskt skadad
Naiv och naken står jag upp
och visar min nedstämdhet
Försöker rädda mig med norrsken
och nostalgi
Ibland ringer jag ditt nummer
för att höra dig säga ditt namn
Nödvändigt för överlevnad
Näringsbrist är närvarande




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-04-04 19:50



Bookmark and Share


  C Cobain
Du har en utvecklad egen alitrationsteknik, inte bara i just den här dikten, som gör mej sugen på at läsa mera....
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt