Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen karaoke

Livet förändras
Mina känslor har alltid funnits där
Känslor
Som fylls i
Och sjungs ut
Mitt liv är ingen karaoke
Det har inte levts förut




Fri vers av Prue86
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 18:35



Bookmark and Share


  axveronika
ah det var en bra idé
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86