Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Requiem

Blås eld i mina lungor
Som paniken som griper mig när okänt nummer ringer
Ta mig till det droginducerade tillståndet av fullständig frigörelse

Ave Imperator, nos morituri te salutamus
Verklighetens abstrakta mönster begår självmord i ett fallande korthus
Mitt hjärta rusar iväg i en orgie av ruttnande blod

Med en spya som fastnat någonstans mellan magen och halsen
Vinglar jag mellan rader av stoiskt tyst betong
I en dröm som tappade bort sig någonstans på vägen

Parasit, förtär mig




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-29 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades