Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig

du simmar inom mig du andas inom mig
du fanns inom mig redan innan våra kroppar fanns
du lever här i min värme din värme
du stiger upp och dricker te
du ljuger du gråter du skrattar du leker
du låtsas du försöker du är fantastisk
här inom mig helt briljant
du finns när jag sluter mina ögon
jag ser dig när jag blundar
ja jag ser dig och du är fin
ja du är det vackraste som finns
och du finns inom mig




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-30 21:54



Bookmark and Share


  Glitr
Sinnligt och intensivt skrivet - bravo.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström