Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redan





jag har redan dig

jag har redan
detta ansikte
fastsytt i köttet

jag har redan såren, bristerna, amatörmetoderna

jag har redan dessa vapen
undangömda
i förtvivlan

jag har redan ömtåligheten
mensen
blodkropparna
framåtseendet

jag har redan allvaret
skaftet
i linningen

jag har redan bönerna i gommen
redan läpparna, redan barnen
i slidan, de trängs där

jag har redan sorgerna, glömskan
det sviktande ansiktet
framför döden

jag har redan mig själv
den jag var
som barn
och alla mina beteenden

jag har redan framtiden
besegrad
mina kläder för små

jag har redan familjen
deras händer runt mina anklar
hur jag släpar fram dem i dy

jag har redan allt
jag någonsin önskat mig
och mer därtill





Fri vers (Fri form) av pang
Läst 530 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-31 00:05



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Vad ska en säga? Ditt språk bländar.
2014-11-02

  kerstin skriver VIP
jag läser texten som oerhört livskraftig. stark i sorg och glädje som kanske är den mening vi behöver och önskar. Bra!
2014-10-31

  Petter Wingren
Livets motsäglighet med ett skrik efter mening bakom allt.
2014-10-31

  Cugel
Gör sitt bästa
att i adamsdräkten
förvirra

Lotsar in i en fålla
av kontraster

Döms att
applåderas
2014-10-31

  Popangelov VIP
jag läser en hyllning till ett liv, en helhet som fallit på plats. Gillar.
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet