Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatad fiende

Mitt liv är raserat
sedan mötet med dig
du grillar mig hårt
till en yttre gräns
du sprider i blodet
celler som dödar
jag hatar dig cancer
i kroppen du bränns

Det finns inte någon
som dig kan älska
de tilltag du bjuder
måste få ett stopp
kärleksfulla liv
faller i dina spår
du är lika ansträngande
som ett maratonlopp

Du kostar en massa
både pengar och kraft
onödigt lidande
för oskyldiga individer
plötsligt står du där
med din krigsarmé
förpestar mina celler
så själslivet svider

Jag hatar det du gör
mot barn och gamla
sätter in din stöt
när lyckan är som bäst
du vinner ingenting
på att styra över livet
du kommer att förlora
ditt tilltag är pest

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-03 07:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande text om ett viktigt ämne!
2014-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Bra och stark text...den berör och väcker minnen...
2014-11-04

  Bo Himmelsbåge
Jaa... cancern är ett gissel mot många i världen o bör bekämpas på alla sätt... fint beskrivet!
2014-11-04

  Eva Langrath VIP
Stark skrivet om det som så många av oss drabbas av i livet-
2014-11-03

    ej medlem längre
Så bra skrivet om det svåra som så många drabbas av.
2014-11-03

  Chawa VIP
Mycket starkt och oerhört skickligt skrivet! Texten berör och väcker både sorg och ilska...
2014-11-03

  Eva Helene VIP
Starkt, engagerat och berörande!
2014-11-03

  Lars Hedlin
Stark som bara F-N
2014-11-03

    ej medlem längre
Kraftfullt och mycket starkt. Gillas.
2014-11-03

    ej medlem längre
Verkligen hatad fiende,
2014-11-03

  Angel of love
Stark och bra text och det finns bara två ord för det, FUCK CANCER!
2014-11-03

    prima donna
väldigt bra och stark text som ständigt känns aktuell då så många drabbas. Fuck cancer!
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Cancerceller är som gerillasoldater.
Man vet aldrig när och var de slår till.
2014-11-03

  aol
Oerhört stark skriftat mot en gemensam fiende,
2014-11-03

    ej medlem längre
Åh, mycket bra skrivet mot vår hatade fiende. Känns väl igen dessa känslor, när man får närmare inblick i vilket lidande sjukdomen förorsakar. Man blir för alltid märkt av erfarenheten det gav.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO