Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkt på stressen att se ' perfekt ' ut, ha ' perfekta' hobbies, bo på ' rätt ' ställe, resa till ' rätta ' platser


världens ögon ( choka )



det känns som stor sorg
att vuxna, även små
pojkar och flickor,
känner tvånget att vara
perfekta - inget
annat duger;
så lätt att inte
lyckas med det, - trots de
hårdaste
ansträngningar går det
åt skogen, många
blir ledsna, trötta på livet /
självmordsbenägna /,
livsförnekare /, känner sig
misslyckade ( ? )
i de ögon med vilka de tror
världen tittar på dem




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-31 13:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kerstin skriver
uttrycker det jag ser i dina ord
2014-10-31

  kerstin skriver VIP
och så är vi så perfekta i det operfekta, fast vi inte förstår det. bra!
2014-10-31

  Elisabeth H
Ja så tråkigt. Bra och tänkvärd text!
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran