Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är...



Den jag är
slipper inte undan
måste följa
i tidens spår
gråta blod i tyst begrundan
medan hjärtat i kroppen slår

Den jag är
kommer inte undan
vandrar rastlös
i min själ
stannar upp i stor förundran
när som dagen tar farväl

Den jag är
måste jag förbliva
alltid stanna
i samma kropp
gå i stunden den relativa
tåga med i livets lopp


Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 21:23



Bookmark and Share


    Mejja
Att våga vara... att bli... att finnas i det som är du. Ja det är liv... och även då fotstegen känns tunga... har vi liv
2006-04-08

  rebecca d
den jag är...är du...bättre finns inte för dig! bra att ha modet o insikten vara den man är!
2006-04-06

    Siera
Jätte bra! ÄLskar hur du upprepar "Den jag är2.. Ve titne riktigt vad jag ska säga;) Gillar skarpt!
2006-04-05

  Teresia Ridell
Insiktsfullt, lätt smärtsamt om livets vilkor.
Skönläst !
2006-04-05

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, den här fina dikten trampar på i lugna forspår, konstaterande faktum utan tvekan. Och läsaren kan lätt relatera till det som fastslås. Tjusigt!
2006-04-05

  Daniel_78 VIP
Jag håller med Benny, det är en härlig rytm,
jag gillar speciellt hur två sista raderna
sticker ut lite från ovan. det ger ett skönt gung
i slutorden.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg