Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig Älska mig Älska mig


Jag önskar verkligen
att du ville älska mig

Vilken kärlek spelar roll
om inte du
älskar mig

Men vad jag än gör
lyckas jag inte
nå fram till dig

Jag försöker leva upp till
dina förväntningar
Vara den människa
du vill att jag ska vara

Men ingenting duger
ingenting duger åt dig

Varför säg varför
kan du inte älska mig


Dina tysta ögon betraktar mig
står utan svar
Du vänder dig bort



Min spegelbild vänder sig bort







Fri vers (Fri form) av Drömfångare
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-31 20:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord..
2016-04-05

    Bodil Sandberg
Väldigt bra!den snygga vändningen överraskade då mej alla fall - fin och lugn ton sedan som abrupt som i ett avslut -sorgset men ändå levande och trotsigt - tack för läsning<3


2015-01-26

  Nolltillhundra
Den här föll mig i smaken. Som dina texter iofs alltid gör! Men den här var speciell, kanske för att jag känner igen mig. Fin och sorglig. <3
2014-12-28

  Ronny Berk
diktarjagets önskan väl förmedlad, ja !
2014-12-11

  aol
Underbart vackert vemodsskaldat och ja sorgligt beteende så berörande vännen
2014-12-05

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Snyggt med sista meningen som ställer allt på ända och förändrar innebörden av alla rader dessförinnan. Jag tycker den lyfter fram det absurda i att "tänka" så. Viktigt budskap
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare